Welkom op de gitaarles website van Alex van der Plas, de gitaarschool voor de Bollenstreek.
Al jaren ben ik actief als gitaarleraar op verschillende muziekscholen binnen De Bollenstreek. Al jaren loop ik met het idee om ook onder mijn eigen naam iets op te starten vanuit mijn woonplaats. Na enig zoeken ben ik de perfecte locatie tegen gekomen in het hart van Lisse. De lessen zullen gaan plaatsvinden in "De Greef" en ik nodig jullie dan ook graag uit om op deze locatie een gratis kennismakingsles te volgen!

Als je op zoek bent naar een moderne lespraktijk in gitaarmuziek en een vakkundige en enthousiaste gitaarleraar dan ben je hier aan het juiste adres. Voor iedereen: jong en oud, beginnend of gevorderd, akoestisch of elektrisch.

_MG_7635

haar gitaar

Muziekles moet naar mijn visie modern, creatief en vooral muzikaal zijn. Vanuit mijn ervaring staat de wil van de leerling centraal. Leerlingen die namelijk muziek moeten spelen die ze zelf niet leuk vinden, zijn geneigd minder enthousiast te zijn, en eerder afhaken. Wat wil de leerling leren? Hoe wil hij dit leren? Bij wat voor manier van les geven voelt de leerling zich het prettigst? Allemaal vragen waarmee ik direct aan de slag ga samen met iedere nieuwe student. Zo komen we samen tot een overzicht van wat de student wil leren en zorg ik ervoor dat de leerling dit op de meest juiste manier aangeleerd krijgt. Alle bijkomende zaken als noten lezen, theorie en andere muzikale facetten komen dan voorbij in de muziek die de leerling zelf heeft uitgekozen en wordt daardoor geen saaie stof, maar direct toe te passen informatie.

Tegenwoordig(met de komst van het internet-YouTube) zijn veel leerlingen gebaat bij hulp d.m.v. filmpjes en geluidsopnames. Zelf heb ik toen ik begon met gitaarspelen dagen lang video’s, cd’s en dvd’s gekeken van mijn grote voorbeelden om zo van hun te leren. Als het nodig is, maak ik een film van de opgenomen les, zodat u die thuis op uw gemak kan terug kijken en dit in uw eigen tempo kan  studeren. Zo kun je elke dag lessen terug kijken en sta je nooit alleen in het leren beheersen van je gitaar. Plezier in muziek staat altijd voorop en met een wekelijkse dosis inspiratie zul je  verder komen dan jezelf ooit had gedacht.

Drawing(2)

fabriek_02

Verschillende opties mogelijk.
Privé les
Duo les(samen iets doen is motiverend en gezellig)
Strippenkaart van 10 lessen door u zelf in te vullen
1 maal in de 2 weken een langere les, voor de wat drukkere gitaristen onder ons.
Andere wensen? Laat het mij weten, dan proberen we daar samen uit te komen.

Prijzen
Privé les onder de 21 jaar(btw vrijgesteld) 25 euro per half uur
Duo les onder de 21 jaar(btw vrijgesteld) 35 euro per half uur
Privé les boven de 21 jaar(incl. 21% btw) 30.25 euro per half uur
Duo les boven de 21 jaar(incl. 21% btw) 42.35 euro per half uur

indian-summer

Indian Summer actie!

Het ideale kado voor een goede start van de mooie nazomer! 3 lessen van een half uur voor 50 euro!

Kijk rustig eens op mijn site rond met wat voor wat meer informatie of neem contact op en kom een keer kennis maken in een proefles en laat je overtuigen!