De route van mijn signaal is van de gitaar naar de Vox wah(true bypass mod/bass mod), Xotic RC Booster(clean boost), Maxon OD808(tube screamer), Maxon SD-9(tube screamer on steroids),Octafuzz van Fulltone(octaver + fuzz) en dan naar de Z. Vex Fuzz Factory,(fuzzzz) Dan gaat het signaal een voodoo lab pedal switcher, die verbonden staan met een Arion chorus, Dunlop Univibe, Digitech Whammy en Mxr phase 90 EVH. Deze pedalen staan in de looper omdat als ze niet true bypass zijn en signaal wegnemen als ze niet zijn ingeschakeld, of het signaal veranderen omdat ze door een elektronisch circuit gaan.Vervolgens gaat het signaal in de versterker.

De versterkers effect send gaat  in een Boss FV500L volume pedaal gebruikt voor volumeveranderingen, en het voor het stemmen van mijn gitaar in. De output van het volume pedaal gaat terug tot aan de ingang van een kanaal een BigShot MIX -true-bypass Effects mixer, en de output van de mixer gaat naar een digitech polara voor wat reverb. Dan gaat het signaal terug de effects send in van de versterker .The Boss SE-70 gaat in de send / return van de mixer, en alle SE-70 patches worden ingesteld op 100% wet. De mixer zogt er voor, dat het signaal van mij gitaar niet volledig door de boss se-70 gaat, maar het orginele signaal behouden blijft. De Tech 21 MIDI-mouse wordt gebruikt om programma's te schakelen op de SE-70 en switcher bovenaan is om kanalen te schakelen op de versterker. Alle patch kabels op mijn pedalboard zijn George-l's.

Voor kleinere optredens gebruik een boss pedalcase waar ik een aantal pedalen mee kan nemen. De SD-9 gaat altijd mee, en tegenwoordig ook de Xotic RC-booster.  Ook gaat een  Boss DD5 mee voor een klein beetje delay. Meestal neem ik ook de boss ce5 mee voor wat chorus.en staat  Bij vragen over mijn setup en pedalen die momenteel op mijn pedalboard staan, kunt u altijd contact met mij opnemen of mijn workshop bezoeken die geheel in het teken staan van "making your sound"

Ik speel het meest op een captain hook versterker handgemaakt door Leendert Haaksma(Anouk). Een volledige 3 kanaals buizen versterker met een plexi-achtige geluid. Heerlijke sound, multifunctioneel, mooi design en betrouwbaar.

Vintage rocksound, maar wat high-gain is er ook uit te halen indien nodig. Kanaal 1 is in combinatie met pedalen uitermate geschikt voor hendrix, jeff beck achtigesound, en met de eq bypass knop is het een beest! Bijbehorende speakercabinet met celestion V30's

Meer informatie op:

http://www.hookamps.com/

Handgemaakte buizen versterker door Paul Rivera.Twee kanalen met 40 Watt EL34, vijf 12AX7 voorversterkerbuizen, en voorzien van een Celestion 70/80 speaker. Rijk en vet low-end, en sponsachtig zoete middentonen en sprankelende hoge tonen voor een algehele aangename toon. Mooie van de versterker zijn de twee volledig onafhankelijke kanalen voorversterker, elk met een eigen aparte sound (Britse en Amerikaanse). Deze versterker gebruik ik bij de wat kleinere optredens,en gaat altijd mee als reserve versterker.

Meer informatie op:

http://www.rivera.com