150418-Kikks-3314

Piano & Co

Een zingende pianist achter een prachtige witte vleugel is de basis van deze interactieve show! Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor en muzikaliteit zijn sleutelwoorden voor deze zeer toegankelijke show. Eén van de meest uitdagende pianoshows van dit moment … Piano & Co!

www.pianoenco.nl

 

Request Live


Request Live is meer dan een gewone ‘Live band’. Het is zelfs meer dan een complete show. Request Live voelt als een heus festival; een interactieve beleving die verder reikt dan alleen het podium. Het programma is verrassend en er is continu wat te beleven op en rondom het podium. Ons interactieve “Spotlight Podium” is oa. uitgerust met een interactief scherm waarbij je samen met je vrienden op de foto kunt. Sta je er goed op? Misschien komen jij en je vrienden dan wel voorbij tijdens de show via onze ledwall. Er is van alles te beleven maar sommige dingen blijven nog een verrassing.

www.requestlive.nl

150418 Request Live Hagestein-3722

399651_456118914428884_439764514_n

Mortey Flames


Covers in nagedachtenis van meester muzikant Mortey Flames. Elk lied wordt gevouwen, gekneed en gekleurd tot het vlamt op de manier die de band wil. De betere plaatjes maar dan anders... rock wordt reggae, reggae wordt rock, metal wordt polka, pop wordt jazzblues.... Setlist o.a. Red Hot Chili Peppers, Doe Maar, Queens of the Stoneage, the Stones, Spin Doctors, Tower Of Power, Bob Marley, de Dijk, Dick Dale, vele anderen

www.morteyflames.nl

 

 

The

Grand Affair

The Grand Affair’ is een pianobar geïnspireerde act die op vrijwel elke denkbare locatie de avond zal omtoveren tot een onvergetelijke happening. Het is meer dan alleen een muzikale act.’The Grand Affair’ neemt u mee terug in de tijd van de Roaring Twenties!

www.thegrandaffair.nl

 

the grand affair

 

master_of_the_universe

Masters of the Universe

De ultieme jaren 80 band, maar dan net even anders. Al de nummers waar andere bands zich niet aan durven te wagen, draaien de masters of the universe hun handen niet voor om.
Sowieso de beste band in het hele universum, en daar buiten!

Binnenkort meer info!

 

Drie2

Een nieuw fris geluid in het Nederlands hip hop weiland, met strakke raps, goede muziek, een groot potje humor en bovenal een heel groot feest. Momenteel zijn we bezig met de laatste loodjes voor ons eerste album. We houden jullie op de hoogte

Binnenkort meer info!

www.drie2.nl

drie2